Minek vásároljunk olyan kenyereket, melyek tele vannak adalékanyaggal és tömegnövelő szerekkel, ha otthon is elkészíthetjük őket? Az alapanyagok ellenőrzésével és szabad felhasználásával gyakorlatilag bármilyen kenyértípust elkészíthetünk, arról nem beszélve, hogy egészségesebb táplálkozást teszünk lehetővé a megfelelő rostok, ásványi anyagok és vitaminok bevitelével. A bajor rozsos kenyér azért közkedvelt, mert a fehér kenyérhez hasonlóan ropogós héja […]
Címke: rozskenyér
Fekete rozskenyér burgonyávalFekete rozskenyér burgonyával
A rozsos kenyérben a rozs csak kevés mennyiségben van jelen, míg a rozskenyér esetében egész magas indikációban. Ez a típus sokkal tömörebb és laktatóbb, mint az előző változat. Igazából minden nap ezt a típust kellene fogyasztanunk és valószínűleg csökkenne a motilitászavaros, emésztési problémákkal küszködő emberek száma. A tömegtermelés és az élesztő kelesztésbe való bevonása rengeteget […]